Sadama tänava luksusmaja sai valmis

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arvo Tarmula fotod

Haapsalus Sadama 28 kortermaja on valmis ja sel nädalal korraldas omaniku esindaja seal väikese ringkäigu. Kolmekorruselise kümne korteriga luksusmaja arhitekt on Emil Urbel ja omanikud Haapsalu juurtega ettevõtja Veiko Tishler ja Aarto Eipre.

Majas on üheksa üle saja ruutmeetri suurust korterit ja üks alla sajaruudune. Igal korteril on merevaatega rõdu. Maja merepoolses otsas on väike paadisild. Korterite ruutmeetri hind on 2700–3200 eurot. Kaks korterit on müüdud.

 

tishleri maja sadama. arvo tarmula15 tishleri maja sadama. arvo tarmula14 tishleri maja sadama. arvo tarmula13 tishleri maja sadama. arvo tarmula12 tishleri maja sadama. arvo tarmula11 tishleri maja sadama. arvo tarmula09 tishleri maja sadama. arvo tarmula10 tishleri maja sadama. arvo tarmula08 tishleri maja sadama. arvo tarmula07 tishleri maja sadama. arvo tarmula05 tishleri maja sadama. arvo tarmula04 tishleri maja sadama. arvo tarmula03 tishleri maja sadama. arvo tarmula02

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eelmisele
6 aastat tagasi

lapsena sai seal palju jalutatud,päevitatud ja ujutud.Hea ujumiskoht oli ja rahavst käis seal palju..

Endise polikliiniku
6 aastat tagasi

Taga pole kunagi jalutada saanud.

1 naine
6 aastat tagasi

see on hotelli moodi maja, koduks küll sellist ei tahaks. Kui keegi ilma rahata pakuks, siis organiseeriks kohe uued lahendused – praegune hall/must ja kõik muu sinna kuuluv on lausa ehmatav sellisesse Haapsalu idülli.

ai- ai
6 aastat tagasi

Fotagraaf vannituba pildistades peeglisse jäänud-ei ole prof

lainele
6 aastat tagasi

käin väga tihti mare ääres jalutamas.Ja eks seda mereäärt vähemaks jää.Seal kus kunagi polikliinik oli,on ju ka tegelt juba imelik jalutada.Kuidas sa ikka lähed võõraste akende taha.Nii et probleem täitsa olemas.Ja isegi kui oleks üks jalutaja , oleks ka temal õigus,kui seadus ütleb nii.

hapud viinamarjad
6 aastat tagasi

Tüüpilie eestlase kadedus.Oleks vaid raha sinna korter osta,maja oleks kohe maailma parim ja mingist kallasrajast ei tahaks midagi kuulda. Aga kui raha ei ole on maja,koht ja kõik väga vilets!

Pook
6 aastat tagasi

Ha ha ha luksusmaja, mida ehitasid illegaalsed ukrainlastest ehitajad, kellele lubati algul kõik legaalsed load teha ja kes lõpuks süüdlasteks tehti.
Luksusmajast on asi väga kaugel. Korteri ostab mõni väljaspoolt Haapsalut rikkur, kellele see paarsada tuhat nagu taskuraha ja võibolla suvel elavad seal mõned kuud. Pildil nr 13 mingi imelik klaasist piire teise ja esimese korruse vahel. Sealt kukub purjuspeaga väga lihtsalt, piisab korra libastuda.
Ma ei julgeks Kübet ja Ibrat sellisesse urkasse külla kutsudagi, sest murravad veel oma kaelad ära ja pärast pleki veel nende matused kinni.

pisike paks kohka
6 aastat tagasi
Reply to  Pook

issi sina vää te mulle rasvaimu välja pliiiiiis

Laine
6 aastat tagasi

Mis kallasraja jutt see kogu aeg o?Kui palju on meil näha jalutajaid?Ja pealegi on teve linn vee ääres,jalutage palju tahate!

Imelik
6 aastat tagasi
Reply to  Laine

Mereäärne rannariba on ehituskeeluvöönd ja sellest peaks Haapsalu linnas juhinduma elamute ja merega mitte seotud rajatiste/ehitiste puhul.
Vetelpäästejaam ja ridaelamu on ka totaalselt erinevad ehitised, sellise ehitusloa andmisele pole adekvaatset põhjendust.
Kallasrada on püha ja puutumatu, olenemata Laine arvamusest või jalutajate
arvu statistikast.

Tahaks ikka
6 aastat tagasi

Kui jutt läheb kallasraja peale, siis mida linnavalitsus ütleb? Mõni aeg tagasi imestasin kuidas linnavalitsus, ilmselt Suklese persoonina ja ühe Fra Mare osanikuna, otsis põhjendusi kuidas teha Promenaadi hotelli laienduse Spa-ks võimalikult keerulisemaks. Siis oli linnavalitsuse soov, vaat, et Promenaad peaks promenaadi projekteerima ja küllap ka valmis ehitama kuni jahtklubini. Kuhu jäi siin võrdse kohtlemise printsiip?

uustulnuk
6 aastat tagasi

kas keegi oskab juhatada, kust näeb tulevast kallasrada kogu ulatuses? Kuidas see võiks kulgeda viigist alates tammi otsani ? Kas Väike Liiva betoonkuubiku merepoolne külg on osa kallasteest?