Galerii: Haapsalu väikeste võimlejate esimene tantsupeo proovipäev

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eile algasid XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” proovid. Läänemaa noorte tantsijate esimesi proove käis vaatamas-jäädvustamas fotograaf Peeter Langovits.

Hipodroomil harjutasid Haapsalu ja Läänemaa väikesed võimlejad tantsu "Sügisootus".
Sügist oli sel päeval tunda küll, sest päikest nappis ja üle staadioni kihutasis tugevad tuuleiilid, mis tantsuliste vihmavarjud tagurpidi pöörasid ja mõne suisa ära lõhkusid. Tantsijate tuju see aga rikkuda ei suutnud.

Läänemaa võimlejate juhendaja on Kirke Lia Puhm ja Haapsalu väikeste võimlejate juhendaja Sirle Mik.
Tantsu "Sügistootus" autorid ja lavastajad Kadri Jukk ja Nele Varendi. 

Fotod: Peeter Langovits

Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits01 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits02 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits03 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits04 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits05 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits06 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits07 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits08 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits09 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits10 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits11 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits12 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits13 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits14 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits15 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits16 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits17 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits18 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits19 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits20 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits21 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits22 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits23 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits24 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits25 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits26 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits27 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits28 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits29 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits30 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits31 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits32 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits33 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits34 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits35 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits36 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits37 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits38 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits39 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits40 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits41 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits42 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits43 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits44 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits45 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits46 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits47 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits48 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits49 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits50 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits51 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits52 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits53 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits54 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits55 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits56 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits57 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits58 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits59 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits60 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits61 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits62 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits63 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits64 Haapsalu väikesed võimlejad tantsupeo proovis Foto Peeter Langovits65

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Anželika, lapsevanem
5 aastat tagasi

Imetore galerii! Aitäh ôpetajatele, kes meie laste eest ööpäevaringselt hoolitsevad!