0

Eesti epeenaiskond sai EMil neljanda koha

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Embrich, Beljajeva, Kirpu, Kuusk (augusto bizzi)

Erika Kirpu, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva ja Irina Embrich. Foto Augusto BIzzi

Gruusias Tbilisis peetud vehklemise Euroopa meistrivõistlustel sai Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Kristina Kuusk) neljanda koha.

Eesti oli avaringis vaba ja veerandfinaalis alistati Poola tulemusega 34:26. Poolfinaalis tuli alla vanduda hilisemale Euroopa meistrile Prantsusmaale 35:45. Pronksmedalimatšis kaotati Rumeeniale 38:45. Kokku osales 15 võistkonda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz