19

Haapsalu sai teise Rimi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Rimi 1 Rimi 2 Rimi 3 Rimi 4 Rimi 5 Rimi 6 Rimi 7

Fotod: Arvo Tarmula

 

"Jeesus, kui palju rahvast," sõnas üks naine täna Haapsalu uude Rimisse astudes.

Keskpäeval sisenes uksed lahti teinud endisesse Säästumarketisse üle poolesaja inimese, kes olid uuenenud poe avamist rahulikult oodanud. Esimesed huvilised seisid ja istusid poe ukse taga juba poole kaheteistkümne paiku. 

"Säästumarket oli meie kodupood, nüüd pidime kaks nädalat, kui siin remonti tehti, "hirmus kaugel" käima – suures Rimis," rääkisid Küllike ja Madis. Säästumarketi hinnataset pidasid nad võrreldavaks Maxima omaga, Rimi hinnad on veidi kõrgemad. 

Äsja avatud Mini-Rimi kõige odavam piim maksab sama palju, kui maksis Säästumarketis – 47 senti.

"Huvitav on," vastas Anne küsimusele, miks ta poe avamisele tuli. Anne pidas halvaks seda, et poes ei ole endiselt sularahaautomaati, mis 2014. aastal Säästumarketist kadus. 

Rimi pressiesindaja Katrin Bats nimetas Haapsalu poodi teistest Mini-Rimiks erinevaks. Haapsalu uues poes on Batsi sõnul sugemeid ka Säästumarketist – alles on sadakond eelmise poe populaarset toodet. "Uue poe suur eelis on laiem sortiment peaaegu kõigis tootegruppides," ütles Bats. Oluliselt suurem on nüüd pagarilett.

Asukohta eelmise Rimi lähedal ei pidanud Bats probleemiks. Ta ütles, et mõnes linnas, näiteks Viljandis ja Pärnus, otsustas Rimi Säästumarketid sulgeda. "Haapsalu puhul polnud isegi kahtlust," ütles ta. Rolli mängisid senise Säästumarketi müügitulemused ja hea asukoht.

Rootsi kauplusekett Rimi ehitab selle aasta jooksul ümber kõik Säästumarketid ja paneb nad kandma Mini-Rimi kaubamärki.

Säästumarketi ketis oli 43 poodi. Neist kaheksa suletakse ja 35 hakkab kandma Rimi logo. Pärast ümberehitust on Rimisid kokku 84.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
häbiväärne
häbiväärne

millele inimesed on keskendunud, passida järjekorras nagu 40a tagasi Tall. kaubamaja krimpleeni hankimine toimus. Mis teil viga on inimesed, linn on poode täis,mingi austus iseenese vastu võiks ikka alles olla.

penskar
penskar

Ahnusel pole piire. Kõik mida ka pensionär osta jõudis. on kadunud. Au ja kiitus valitsusele ja röövkapitalismile. Saame näha kas need virisejad vaesed pensionärid on valimiskasti juurde ka järjekorras? Eesti on kõigi võimaluste maa. AAMEN.

soh
soh

No kuule, ega’s valitsus poode pea.

Mmm
Mmm

Ohjah mina ootasin 18 minutit ja kõik rohkem ei suutnud oodata ja lahkusin kaup jäigi kuhukile korvi aga enne sulgemist sain ära käidud 2-3 minta ja mis veelgi imelikum korv kaubaga oli täiesti alles ☺

soh
soh

Linnarahvast lüpstakse nüüd mõnuga, sest ühtegi odavpoodi pole siia jäänud. Äkki korraldaks allkirjade kogumise Grossi poe Haapsallu toomise toetuseks?

lollidemaal
lollidemaal

on kõik lubatud

arvaja
arvaja

Lihtsalt piinlik on lugeda, et mõni soovib õhupalli ja teine kohvi jne. Et ikka kohe kuidagi ei saa ilma?! Veider ahnus… Pigem võiks ise minna ja viia lilli! 🙂 Põnev kas kaob kunagi see muidu saamise isu inimestel ära ka või ei?

Vandenõuteoreetik
Vandenõuteoreetik

Tundub nagu sedasi et lidl veeretas väikese nutsu kuhugi ja saastamarketid kadusid üleöö

?
?

Ma arvasin, et see uute poodide ukse taga enne avamist ootamine on nii 90ndad, aga inimesed suudavad ikka üllatada…

Ma
Ma

Ja hunnik lambaid kohe uksetaga

Pirr
Pirr

Alpenrose ongi Tere toodang. Lihtsalt see on private label toode.

wpDiscuz