Algas Rannaküla ristmiku valgustuse ehitus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Urmas Robam. Foto: Arvo Tarmula

Urmas Robam Urmas Robam. Foto: Arvo Tarmula

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusosakonna projektijuht Urmas Robam. Foto: Arvo Tarmula

Eelmisel neljapäeval algasid ehitustööd Rannaküla ristmiku uue valgustuse paigaldamiseks.

Rannaküla ristmik, kus ristuvad Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla ja Keila–Haapsalu maantee, saab kaasaegse LED-maanteevalgustuse.
Ääsmäe-Haapsalu maanteel on valgustatava lõigu pikkus 880 meetrit ja Keila –Haapsalu maanteel 330 meetrit.

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusosakonna projektijuhi Urmas Robami sõnul pannakse Rannaküla ristmikule kokku 27 posti 38 valgustiga. „Osade postide otsas on kaks valgustit – – üks maantee ja teine kergliiklustee või parkla poole,“ selgitas Robam.

Praeguste plaanide järgi peaks kõik valmis saama juuni keskpaigaks. „Lepingu järgi on ehituseks aega tegelikult rohkem – kolm kuud ehk 3. juulini,“ märkis Robam ja lisas, et kiirem valmimine sõltub peamiselt sellest, kui kiiresti postid ja valgustid kohale tarnitakse.

Töid teeb Kagu Elekter OÜ.
Projekti maksumus on umbes 75 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
7 aastat tagasi

Loomulikult tahavd poliitikuid toetavad ärikad oma papi 10- kordselt tagasi saada.Minu meelest ehtne korruptsiooni näide ja selge elektri raiskamine. On kindel,et järgmiseks tahetakse valgustada terve Haapsalu -Rohuküla maantee.