0

Epeevehkleja Carmen-Lii Targamaa tuli noorte MM-il 13. kohale

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

targamaa_nelisnaukas

Carmen-Lii Targamaa Plovdivis. Foto Helen Nelis-Naukas

Plovdivis peetaval kadettide ja juunioride vehklemise MMil jõudsid kadettide vanuseklassi epees 16 parema hulka kõik kolm võistlustules olnud Eesti neidu. Karoliine Loit sai 104 vehkleja konkurentsis 9., Haapsal neiu Carmen-Lii Targamaa 13. ja Sandra Skoblov 14. koha.

Alagrupiturniiril sai Targamaa viis võitu ja ühe kaotuse ning play-off tabelisse 15. asetuse. Teel 16 hulka alistas Carmen-Lii esmalt austerlanna Antonia Grabheri 15:13 ja siis belglanna Aube Vandingeneni 15:9. Kaheksandikfinaalis kaotas Targamaa 7:15 venelanna Evgeniya Zharkovale.

Targamaa kuulub ka juunioride epeekoondisse. Naisjuunioride MM-i individuaalturniir peetakse 5. aprillil ja naisjuunioride võistkonnaturniir 7.-8. aprillil.

Nii naiskadettide kui ka naisjuunioride koondise treener on Meelis Loit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz