1

Hilisõhtul või öösel hakkab sadama lund ja lörtsi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Esimene lumi (urmas lauri) (6)
Foto: Urmas Lauri

Põhi- ja suuremad tugimaanteed on neljapäeva pärastlõunal kuivad, kuid öösel hakkab sadama lund ja lörtsi.

Ilmaprognoosi kohaselt õhtul ja öötundidel pilvisus tiheneb, teatas maanteeamet BNS-ile. Kesköö paiku hakkab Lääne-Eestis lund, lörtsi, saartel ka vihma sadama ning hommikuks laieneb sadu kiiresti üle Eesti.

Maanteeamet tuletab meelde, et naastrehve võib kasutada kuni 31. märtsini, talviste tee- ja ilmastikuolude korral kuni 30. aprillini. Naastudeta talverehvidega ehk lamellrehvidega tohib sõita aasta läbi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tripp
Tripp

ilmajaam ei valetanudki raisk!

wpDiscuz