Haapsalu lauatennisistid tõid 13. talimängudelt hõbemedali

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lauatennis 13. talimängud

Hõbedased läänlased: vasakult: Aaro Õismets, Toomas Vestli, treener Heikki Sool, Katrina Talving, Karin Talving ja Allex Rummel. Foto: erakogu

Eelmisel reedel võitsid Haapsalu lauatennisistid Valgas toimunud Eestimaa 13. Talimängudel hõbemedalid. Haapsalu linna võistkonnas mängisid Haapsalu LTK lauatennisistid Karin Talving, Katrina Talving ja Vatla noormehed Toomas Vestli, Aaro Õismets ning Allex Rummel.

Nii ilusaid medaleid ei jagata Eestimaal just iga päev, kuid nii raskelt pole ka ükski medal meile tulnud. Kuna olime teise paigutusega, oli esimene ring vaba, teises saime jagu Rakverest 5-4, poolfinaalis ka Viljandist 5-4.

Finaalivastaseks oli Maardu võistkond, kus mängisid selle aasta Eesti MV medalistid Airi Avameri, Aleksandr Lušin ja Karina Grigorjan. Päris "kuivalt" siiski ei kaotanud – punkti tõi meile Aaro Õismets, kes alistas Maardu teise numbri Andres Lofitski 3:0. Kaotus seega 1-5.

Ega vist meenugi, et lauatennisevõistlusi autasustanuks kultuuriminister isiklikult, kuid reedel 3. märtsil 2017.aastal Valgas Eesti 13. Talimängude linnade grupi võitjatele medalite/karikate andmisel see juhtus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments