Anne Metsise raamat on kauneimate seas

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Anne Metsis Moetähestik kaas Eesti rahvusraamatukogu valis 25 möödunud aasta kauneimaid raamatuid, mille seas on ka Haapsalust pärit Anne Metsise “Moetähestik”.

Žürii hinnangul on “Moetähestik” lihtne, dünaamiline ning omanäoline raamat, mis on kergesti loetav, ent meeldejääv ja mänguline teatmeteos.

Eesti naise moetoimetaja Anne Metsise raamatu andis välja Ajakirjade Kirjastus ja selle kujundas Rein Seppius.

Kauneimate raamatutega saab tutvuda Eesti Rahvusraamatukogu peanäitusesaalis 4.märtsini. Lisaks valitakse nende 25 seast ka rahva lemmik, mille hääletus kestab 5.märtsini. Seda saab teha nii rahvusraamatukogus kui Rahva Raamatu ja Apollo suuremates poodides.

„Aasta raamatusõber 2016“ on Urmas Vadi ja Peeter Helme raamatuteemaliste saadete eest Eesti Rahvusringhäälingus.

Võistlustele "25 kauneimat Eesti raamatut 2016" ja "5 kauneimat Eesti lasteraamatut 2016“ esitati kokku 222 raamatut – esimesele 175 ja teisele 47. Kauneimad trükised, mis on terviklikud disainilt, tüpograafialt ja teostuselt, valis välja professionaalne žürii.

Kauneimaid raamatuid saab vaadata siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments