Salaviin imbub taas Saaremaale

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Karm alkoholipoliitika on käsikäes aktsiisitõusudega loomas soodsat turgu salaviina levimisele, mille esimesi märke on Saaremaal juba tuvastatud. Tegemist ei ole seejuures sugugi kahtlase puskarivabriku toodangu, vaid Venemaalt ja Ukrainast pärit kvaliteetviinaga, kirjutab Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

Saarte Häälele laekus anonüümselt isikult info, et rahvas soetab endale Ukraina ja Vene salaviina, mille pealt pole Eesti riigile aktsiisi makstud.

“Ma ei oska täpselt öelda, kui palju seda ostetakse, aga ilmselt ühe pudeli kaupa mitte,” rääkis anonüümseks jääda soovinud allikas. “Tegemist oli tundmatut sorti viinaga, mis oli Venemaalt sisse toodud, peal oli isegi Venemaa maksumärk.”

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul on taoline info kuulujutuna ka politseini jõudnud, aga faktiliselt pole sellele kinnitust leitud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments