2

Vasalemmas rullus auto üle katuse

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell 8.22 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Vasalemma vallas Keila-Haapsalu maantee 11. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 34-aastane naine kaotas teisest sõidukist möödasõidu sooritamise ajal juhitavuse, kaldus vasakule ja sõitis teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 17.25 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 126 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Škoda Fabia juhtinud 21-aastane naine sõitis tagant otsa sõiduautole Hyundai Getz, mida juhtis 42-aastane naine. Hyundai juht peatus liiklusmärkidega reguleeritud ülekäiguraja ees, et teed anda jalakäijatele. Hyundai juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mart
Mart

Naised roolis – tulemus ei lase end kaua oodata.

Lex
Lex

Oh, kus sai nüüd öelda! Päev läks kohe korda.

wpDiscuz