Uudisteagentuur sattus küberrünnaku alla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

BNS-i Tallinna toimetus sattus reede pärastlõunal küberrünnaku alla, mistõttu seiskus uudiste edastamine ligi kümneks tunniks.

Rünnaku tuvastamata korraldaja ründas BNS-i võrgus asuvaid servereid ja seadmeid kella 14 paiku, mistõttu oli tugevalt häiritud nii e-posti kaustus kui ka katkes võimalus edastada uudiseid. BNS suutis rünnaku tõrjuda südaöö paiku ning edaspidi toimivad BNS-i süsteemid tavapärases korras. Ühtlasi rakendab BNS edaspidi tegevusi samalaadsete rünnakute vältimiseks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments