Apollo on Savisaare uut raamatut müünud üle 100 eksemplari

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

tode_eestistApollo raamatupoodidekett on Edgar Savisaare raamatut "Tõde Eestist. Teine köide", mis saabus müügile 16. mail, müünud üle 100 eksemplari.

"Prognoosime, et lähema poole aasta jooksul müüme veel sama suure koguse ehk et aasta lõpuks jäävad selle raamatu müügid mõnesaja eksemplari kanti," ütles Apollo müügijuht Eha Pank BNS-ile.

Rahva Raamat teatas BNS-ile, et saab kirjastajalt Midfield raamatu oma lattu alles teisipäeval, ligi 1350 müügipunktile raamatuid distributeeriv Lehepunkt aga, et tegemist on konfidentsiaalsete andmetega.

Eesti poliitilist, majanduslikku ja sotsiaalset elu käsitleva raamatu täishind on Apollos 22,49 eurot.

Keskerakonna esimehe Savisaare võla- ja honorariskandaal sai alguse mullu juulis, kui Savisaarele 174 000 eurot laenu andnud Liechtensteini ärimees Peter Kaiser loobus selle tagasi nõudmisest ja mida Savisaare advokaat Oliver Nääs selgitas sellega, et linnapea tasus laenu raamatute kirjutamisest saadud tulust.

Nääsi sõnul hõlmab Savisaarele makstud honorar lisaks raamatule "Tõde Eestist" veel viit samasse sarja kuuluvat raamatut, mis on koostatud või alles koostamisel. "Raamatud avaldatakse kokku kolmes keeles ja kolmes riigis," ütles ta.

"Tõde Eestist. Esimene köide" ilmus 2012. aastal ja selle hind on praeguseks Apollos langenud 50 protsenti 11,25 eurole, Rahva Raamatus aga 19,9 eurolt 18,71 eurole. Midfieldi juht Paavo Pettai ütles mullu juulis, et "Tõde Eestist" on müüdud üle 5000 eksemplari.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments