Kalev Kallemets lahkus Reformierakonnast

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Poliitikud ühisgõmnaasiumis (15) kallemets

Kalev Kallemets. ARHIIV

Majandusministeeriumi nõunik ja kunagine riigikogu liige Kalev Kallemets astus seoses valitsuse vahetumisega Reformierakonnast välja.

"Lahkusin, sest ei soovinud, et minu erakondlik kuuluvus ja sellega seotud kohustused ei oleks segavaks asjaoluks minu töökohal valitsusasutuse ametnikuna ning uue poliitilise juhtkonna poolsel usaldusel, mis on vajalik maapõuevaldkonnas ka uuele valitsusele oluliste sammude elluviimiseks," põhjendas Kallemets ERR-ile oma erakonnast lahkumist.

Ta lisas, et oli valitud Reformierakonna Pirita piirkonnaorganisatsiooni esimeheks ja oli erakonna volikogu liige ning tuleva aasta sügisel toimuvad kohalikud valimised.

"Tegemist oli täiesti minu enda isikliku otsusega ning ei üht ega teistpidi keegi mulle ettepanekut ei teinud," sõnas Kallemets. 1998. aastal Reformierakonda astunud Kallemets töötas ministeeriumis erakonnakaaslase Kristen Michali alluvuses, nüüd on ministrikohal Kadri Simson Keskerakonnast.

Äriregistris andmetel on ta Reformierakonna ridadest välja arvatud 23. novembril, samal päeval kui Keskerakond, sotsiaaldemokraatlik erakond ning Isamaa ja Res Publica Liit sõlmisid koalitsioonileppe.

Kallemets on töötanud Viru Keemia Grupis, vastutades fosforiidi- ja põlevkiviprojektide eest. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peetrus
7 aastat tagasi

Ja ka sina Kalev!

Endel
7 aastat tagasi

Kormuska luti suust äravõtmine sunnib poliitprostitustsiooni teenusest loobuma

Kodanik
7 aastat tagasi

nii lihtne?

Jüri
7 aastat tagasi

Vaadake mis tähendab võim seal peres. Isa on nõus kasvõi vanakuradi nimel Läänemaal ükskõik millises komisjonis või volikogus osalema. Poeg on nõus kohe parteid vahetama et uue valitsusega tööd teha. Kui tulevad uuesti kommunistid võimule on nemad esimesed kes jälle NLKP sse astuvad ja meid küüditama hakkavad.

Koputaja
7 aastat tagasi

Kunas Topper Läänemaalt välja astub , Kallemets ju ka läänlane, siis jääb vist ainult Sukles REF- i

muig
7 aastat tagasi

Eks uppuvalt laevalt lastakse ikka jalga.