0

Ilutulestik süütas Tartus bussiootepaviljoni

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

päästeamet

Eile kell 14.45 teatati häirekeskusele, et Tartus Televisiooni bussipeatuses põleb paviljon. Päästjate saabumise ajal oli tunda suitsu lõhna, mis pärines tõenäoliselt pürotehnikast. Paviljoni lakke olid tekkinud augud, kuid tulekahju ei leitud.

Päästjad tuletavad meelde, et pürotehnika kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid. Raketti tohib lasta ainult kindlalt aluselt otse üles, selle lennuteele ei tohi jääda takistusi ning pärast seadme süütamist tuleb sellest eemalduda ohutusse kaugusesse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz