Peeter Alekand lahkub Haapsalu hoolekandekeskuse juhi kohalt

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Peeter Alekand lastekodu avamisel

Peeter Alekand 2013. aastal hoolekandekeskuse avamisel. Foto Arvo Tarmula

Peaaegu viis aastat Haapsalu hoolekandekeskust juhtinud Peeter Alekand lahkub juhataja kohalt 1. märtsist.

„Nii see on. Minu tööleping lõpeb veebruarikuuga,” ütles Alekand Lääne Elule.

Uuesti ei kavatse Alekand kandideerida.

„Kaalusin seda, aga otsustasin, et enam ma ei kandideeri. Konkreetset põhjust ei oskagi ütelda. See on vastutusrikas töö. Proovin mõnda muud tööd ka,” ütles Alekand.

„Peetri viieaastane tööleping saab 1. märtsil täis ja ta teatas, et on otsustanud uuesti mitte kandideerida,” ütles Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare.

„Oleme kurvad, sest Peeter oli rahulik, tasakaalukas ja töökas. Samas aktsepteerime tema otsust, sest see ei ole lihtne töö,” ütles Kaja Rootare.

Sihtasutus Haapsalu Hoolekandekeskus pakub praegu asenduskodu 38 lapsele ja erihoolekandeteenusena ööpäevaringset kogukonnas elamise teenust 15 inimesele. Samuti saavad sealt abi raske ja sügava puudega laste vanemad.

Uue juhataja leidmiseks kuulutas Haapsalu linnavalitsus välja konkursi, kuhu avaldusi saab saata 15. jaanuarini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Igor
7 aastat tagasi

Jõudu edaspidiseks

just
7 aastat tagasi

Raske uskuda, et see otsus mõjutatud ei ole.

aleksei
7 aastat tagasi

tahaks loota et selle otsuse taga pole kellegi teise kuri käsi mis pani sellise vankumatu mehe edasise jätkamise mitte sobivaks isiklikult leian et see uudis pani mul jalge aluse pinna kõikuma

loodan et kui uus tuleb olgu siis juba jätkuvalt mees liinipidi tasakaalukas sihikindel ja rahumeelne ja ääretult positiivne nagu seda on praegune