Anti Nöör võistleb laupäeval Rahvalõõtsal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

rahvalõõts Anti Nöör

Tallinna televisioonis (TTV) teist hooaega peetaval lõõtsamängijate võistlusel astub sel laupäeval võistlustulle Haapsalu lõõtsamängija Anti Nöör.

Sel laupäeval, 17. detsembril kl 19.30 TTVs eetris olevas Rahvalõõtsa saates on Anti Nööri konkurentideks Aigar Lumi Põlvamaalt ja Feofan Roos Pärnumaalt. Nädal hiljem, 24. detsembril kl 19.30 näeb samal kanalil jätkusaadet Rahvalõõts külas, kus saatemeeskond tutvustab kõiki kolme pillimest ka kodustes oludes.  

Selle hooja Rahvalõõtsa võistlussaated on Tallinna televisooni eetris olnud juba oktoobrist. Kokku osaleb 18 pillimeest, igas saates mängib kolm. Anti Nööri sõnul said pillimehed ise valida esitamiseks kaks lugu, ainus tingimus oli, et üks peab olema instrumentaalpala, teine aga lauluga.  

Iga saate järel selgitab nädal aega kestev telefonihääletus välja parima pillimehe, kes pääseb 14. jaanuaril Põlvas toimuvasse finaali.  

Rahvalõõts on Tallinna televisiooni eetris teist hooaega. Anti Nööri sõnul ei tea ta, et mõni Läänemaa pillimees oleks Rahvalõõtsal võistelnud. „Võrreldes näiteks Lõuna-Eesti kandiga on Läänemaal on üldse lõõtsamängijad väga vähe,” möönis Nöör.

Eelmisel hooajal oli Rahvalõõts Tallinna televisiooni kõige vaadatum saade.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments