Politsei otsib Lihula liiklusõnnetuste pealtnägijaid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Politsei otsib inimesi, kes juhtusid nägema 2. või 7. detsembril Lihulas juhtunud liiklusõnnetust.

2. detsembril kella 14 ja 17 vahel kahjustati Lihulas Tallinna maanteel parkinud sõiduautot Audi. Õnnetuse põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

7. detsembril kella 14 ajal toimus liiklusõnnetus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 53. kilomeetril. Vastassuunda kaldunud sõiduki juht riivas oma sõidukiga sõiduautot Mercedes-Benz. Õnnetuse põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Politsei palub kõigil, kes omavad infot nende liiklusõnnetuste või põhjustaja kohta, võtta ühendust andrus.kleeman@politsei.ee või 5855 0447. Ennekõike palub politsei ühendust võtta õnnetuste põhjustajatel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuss
7 aastat tagasi

Kas LE ei olegi huumori leht ?

Mart
7 aastat tagasi

Nali ikka. Selle avaldamisega on kõik lõpetatud, ehk töö on tehtud.

saag
7 aastat tagasi
Reply to  Mart

Igati mõistlik ressursijaotus. Polekski ju mõtet suht väikese kahjuga juhtumite uurimiseks kulutada sadu töötunde ja kümneid tuhandeid eurosid.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  saag

pidasin seda silmas: 7. detsembril kella 14 ajal toimus liiklusõnnetus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 53. kilomeetril.kas see läheb Lihulast läbi?

juss
7 aastat tagasi

mingi nali?