Harjumaal hukkus liiklusõnnetuses mees

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Täna kella 17.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Nissi vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 23. kilomeetril, kus auto alla jäänud jalakäija hukkus sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel sõitis Fordi juhtinud mees otsa helkurita jalakäijale. Sõidukijuhi ja tunnistaja ütlused ning sõiduki vigastused annavad alust arvata, et mees oli õnnetuse ajal sõiduraja keskel.

Teeolud sündmuskohal olid head. Õnnetuspaigas on lubatud sõidukiirus 90 km/h.

Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Tuisk rõhutab, et pimedal ajal tuleb liigeldes ettevaatlik olla nii autojuhtidel kui ka jalakäijatel. „Jalakäijad saavad end juhtidele paremini nähtavaks teha helkuriga ning maanteel liikudes tuleb alati hoida vasakpoolsesse teeserva. Autojuhtidel tasub enne sõidu alustamist aga veenduda, et auto klaasid ja tuled on puhtad ja korras ning klaasipuhastajad töötavad. Nii parandab juht oma nähtavust ja märkab ootamatult ilmuvat ohtu paremini,“ rääkis Tuisk.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaia
5 aastat tagasi

Noormees otsis seda õnnetust taga ise. Kahjy autojuhist, kes selle rumala inimese teo tagajärgi peab terve elu endaga kaasas kandma. Olen antud noormeest seal teel jalutamas kohanud tihti-kahjuks mitte adekvaatses olekus.

Vandaal
5 aastat tagasi

Lõpuks leidis selle mida otsis pikemat aega!

Kulgeja
5 aastat tagasi

Eile oleksin äärepealt seal kandis inimesele otsa sõitnud. Kellaaeg oli ka taoline. Inimene kõndis keset Tallinna poole suunduvat sõidurada. Hea oli, et parajasti ei tulnud kedagi vastu mulle, muidu poleks helkureid märganud. Pidurdasin end peaaegu seisma, enne kui isik tee äärde liikus. Huvitav, kas tegemist sama inimesega….