Libedus viis autod kraavi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

päästeamet

Eelmisel reedel, 2. detsembril kella 23.50 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel, mis juhtus Ridala vallas Kiltsi külas, kus sõiduk oli teelt välja sõitnud. Päästjad likvideerisid süttimisohu, tõmbasid auto ratastele ja transportisid õnnetuspaigast eemale.

Laupäeval, 3. detsembril kella 21.50 paiku said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Saunja külla, kus oli toimunud analoogne liiklusõnnetus – auto sõitis teelt välja. Päästjad eemaldasid süttimisohu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
TõnuP
7 aastat tagasi
elku
7 aastat tagasi

Miks ikkagi teed on libedad?

Sass
7 aastat tagasi

Saunja küla väljasõidu kohta on ka FB pildid.
Õllepurgid ilusti esiistmete vahel 🙂

Karla
7 aastat tagasi

Kui auto tuleb ratastele tõmmata siis on ikka juhtimise viga mitte vinguda libeduse üle. Olen sõitnud peaaegu 50 aastat ja näinud igasuguseid olusid. Me elame sellises kliimas ja sellega tuleb arvestada.

Jah
7 aastat tagasi

On tõesti teelõike, jáàl lihtsalt auto ka libise b, sõida või 20-ga!

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Kui peaks juhtuma ime ja lugupeetud kommentaatorid Karla ja Meie+mees peaksid talihoolde nõuetele mittevastavate teeolude tõttu kraavi sõitma, no kasvõi kiirusel 30km/h, siis ilmselt nad kireks siin, et libedus pole süüdi ja pöörduksid politseisse palvega neid karistada teeoludele mittevastava sõidukiiruse eest. Igatahes jään huviga lootma ja ootama…

Meie+mees
7 aastat tagasi

Mitte libedus ei vii kraavi, vaid teeoludele mittevastav kiirus vis kraavi

Karla
7 aastat tagasi

Ei libedus ise vii kraavi, ikka juht on rooli taga. Pealkiri nagu õigustab teelt väljasõite.