Tamme tänavale tuleb säästuristmik

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

tamme tänava ristmik

Tamme ristimiku eskiis. Foto: erakogu

Haapsalu linnavalitsus kärpis Tamme  tänava ja Tallinna maantee valgusfooriga ristmiku projektist välja vasakpöörde raja, sest napib raha.

Selline otsus võeti vastu eelmisel nädalal Haapsalu linnavalitsuse likluskomisjoni istungil. Koosolekust võtsid osa linnavolinik Tiit Moor, aselinnapea Peeter Vikman, linnapea Urmas Sukles, politseiametnik Meelis Laurmann, Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps ja linnaametnik Sirli Vaksmann.

Lääne maavalitsuse ühistranspordi vaneminspektor Alar Tõnisson ütles, et tema isiklikult eelistanuks hoopis ringristmikku. See idee kanti paraku maha, sest tee muldkeha tulnuks praegusest tunduvalt madalamaks teha. See oleks aga läinud väga kalliks, sest muldkeha sees jooksevad kütte- ja veetorustik.

„Eks see üks säästuvariant ole, aga kindlasti parem kui mitte midagi, sest jalakäijal läheb asi tunduvalt ohutumaks,” ütles Tõnisson.

Loe lähemalt neljapäevasest Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linlane
7 aastat tagasi

Viimasel ajal muud ei kuule,kui “raha ei ole”.Aga uhke lipuväljaku teeme ikka!Ja siis ootame rongiga saabuvaid turiste Väiksesse viiki aurupaadiga sõitma.Uskumatu linn!

Mart
7 aastat tagasi

Mõttetu tõmblemine. Pole seal mingit probleemi, mida lahendama tormata.

Altperekalju
7 aastat tagasi

Ootan huviga säästuraudtee üherelsiga ehitust!

Asunik
7 aastat tagasi

Uus valitsus lubas ju kõiksugu taristute tarvis laenu võtta. Aeg on linna ümbersõidu plaan sahtlipõhjast välja kaevata ja Jaanusele ette sööta.

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Pole veel ühe debiilsusega(Kalda-Jaama ristmik) lõpuni jõutud, kui juba järgmine plaanis.

...
7 aastat tagasi
Reply to  Eesti+Vabaks

Ei saa minagi aru, mis tõrked seal Kalda-Jaama ristmikul on, et tööd nii vaevaliselt venivad? Selle kuu lõpuks peaksid valmis saama ka Krahviaed ning Metsa tänava kõnnitee. Kuigi jah linnavalitsus andis lootust, et Krahviaiaga saadakse ühele poole enne lume tulekuta, aga nagu ikka jällegi juhtus nii nagu alati…

Tere
7 aastat tagasi
Reply to  Eesti+Vabaks

Soome tuterdistele see Saar Saab tehtud.

kont
7 aastat tagasi

No muidugi raha napib, kui pundis on Lõps ja veel inimsmugeldajatele kukub ka paras noos pappi, kui pagulasi imporditakse.

...
7 aastat tagasi

Muldkeha sees jookseb küttetrass??????????????????????????????

Ja mis
7 aastat tagasi
Reply to  ...

….siin imestada on ?? Igasuguseid trasse on igal pool….

.
7 aastat tagasi

Linnvalitsusse ei anna säästu kääre sisse lüüa? Usun, et selle arvelt säästaks selle ristmiku jaoks piisavalt

See on
7 aastat tagasi

…..õige valik. Ringteel ei või kunagi kindel olla,et sulle ette ei sõideta. Samuti võib ürituste ajal sinna ootama jäädagi. Öösel võiks seal kollane vilkuda ja ka peaks saama rohelise tule, kui kedagi mujalt tulemas pole….