0

“Meie inimesed” portreteerib Karel Nappust

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

karel nappus2

Karel Nappus gümnasistina direktor Leidi Schmidti õnnitlusi vastu võtmas. Foto Arvo Tarmula

Täna õhtul kl 20.30 Eesti Televisiooni eetris olev saade „Meie inimesed” portreteerib Haapsalu noormeest Karel Nappust.

Haruldase geenimutatsiooniga sündinud noormees, kes liigub ratastoolis, lõpetas kevadel Läänemaa ühisgümnaasiumi ja õpib nüüd Tartu ülikoolis. LÜGis õppides on Karel põnevate ideedega esinenud nii kooli kunstinäitustel kui ka edukalt kätt proovinud ettevõtluses. Koos klassivenna Markus Lemberiga osalesid nad aasta alguses edukalt Ajujahi konkursil.

Saate tutvustuses ütleb Karel, et kui eesmärk ees ja oled kogu aeg selle sees, siis aitab see edasi minna ja tuult rohkem tiibadesse võtta.  

Saate treilerit saab vaadata siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz