Haapsalust pärit Krista Esta läbis New Yorgi maratoni

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Haapsalust pärit Krista Antsve-Esta oli üks kahekümne viiest Eesti lipu all esinenud jooksjast, kes läbis laupäeval New Yorgi maratoni.

„Elu eneseületus tehtud! NYC Maraton jookstud! Emotsioon võimas ja hammas verel!“ hõiskas Krista Esta oma sotsiaalmeediapostituses ja tõdes, et emotsioone jätkub ilmselt veel kauaks.

„Hiiumaal tehakse ka maratoni, ehk proovingi ära,“ arutles hiidlasega abielus olev maratonijooksja.

Postituses tänas Krista Esta oma peret ja sõpru ning kogu seltskonda suurepärase toetuse ja mõnusa atmosfääri eest.

Krista Antsve Esta läbis maratoni ajaga 6:25:46, olles selle tulemusega üldarvestuses 49 189., naiste arvestuses 20 130. ning oma vanusegrupis (45F) 2609. kohal.

„Tegelikult ei arvanud ma üldse, et rajale lähen, lootsin olla teistele toeks ja tuua maale Chicago maratoni,“ kirjutas Krista Esta. „Aga hulludega koos muutud ise ka vähe hulluks.“

Eestlasi oli rajal rohkemgi. Lääne Elus ilmus mõni aeg tagasi aastate eest Haapsalus elanud Ingrid Morrisoni järjejutt „Eestlane Austraalias“. Morrison võistles oma praeguse kodumaa Austraalia lipu all, kuid kandis maratoni avatseremoonial Eesti delegatsiooni sini-must-valget lippu.

Morrison läbis maratoni ajaga 3:47:17, olles selle tulemusega üldarvestuses 8515., naiste arvestuses 1731. ning oma vanusegrupis (44F) 264. kohal.

New Yorgi maratoni esialgsed tulemused leiab siit.

Fotod: Krista Antsve Esta FB

Krista Esta NY maraton (FB) (1)
Krista Esta NY maraton (FB) (2)
Krista Esta NY maraton (FB) (3)
Krista Esta NY maraton (FB) (4)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
7 aastat tagasi

Krista on äge naine. Tarmo nali on algeline

qw
7 aastat tagasi

Tubli, Krista!

Tarmu
7 aastat tagasi

Ma läbisin ka omale pandud eesmärk -töölt koju ja joostes. Nüüd siis kõik teavad. Super uudis!