Vägistaja saadeti aastateks vangi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto: Pixabay

kohtuhaamer Pixabay

Kohus saatis läinud aasta 5. oktoobril päise päeva ajal Haapsalu lähedal noort naist rünnanud mehe viieks aastaks vangi. Mullu oktoobri alguses ründas 32aastane mees päevasel ajal kõrvalises kohas jalgrajal noort naist ja vägistas ta. Politsei pidas kahtlusaluse, varem vägistamise ja röövimise eest karistatud mehe samal päeval kinni.

Tänavu kevadel peeti mehe üle Haapsalu kohtumajas kinniste uste taga kohut. Kohus karistas 32aastast meest seitsme ja poole aasta pikkuse vangistusega, mida vähendati lühimenetluse seadusest tulenevalt ühe kolmandiku jagu. Seekordsele karistusele lisaks tuleb mehel ära kanda viis kuud eelmisest karistusest. Kokku peab mees seega veetma vangimajas viis aastat ja neli kuud.

Mehele oli 2010. aastal vägistamise ja röövi eest määratud vanglakaristus, kuid ta vabanes enne tähtaega 2014. aasta detsembris. Vabastamisel määras kohus talle mitu kohustust ja aastase katseaja, mis oleks läbi saanud mullu detsembris. Katseaega karistatu siiski vastu ei pidanud, vaid pani toime uue kuriteo.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anti+taavi
7 aastat tagasi

Nüüd on

Anti+taavi
7 aastat tagasi

Miks seda teemat pole esilehel ?

Jommajoo
7 aastat tagasi

Miks tõesti ei avaldata mingi sexmanjakki nime ja pilti et edaspidi tänaval ohtu ette näeks … mingite mõttetute pättide näod on kohe laivis aga tegelikku ohtu ei näidata . Debiilne riik see stonia … vanasti tehti sanitaar lask siukestele ..

Police
7 aastat tagasi

Nime paluks …????

?
7 aastat tagasi

Kus on nüüd kommenteerija Vladimir,et —– “pole meil siin kedagist ja kõik on väljamõeldis”….

maali
7 aastat tagasi

no tere talv,äkki kastreeriks tolle tegelase ära?! kaua võib?!

kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  maali

sellisel juhul peaks ette võtma operatsiooni- penectomy