Lihula-Pärnu maanteel toimunud avariis hukkus autojuht

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna kell 11.08 anti politseile teada, et Audru vallas Ahaste lähistel Pärnu-Lihula maantee 23. kilomeetril toimus raske liiklusõnnetus, kui sõiduauto ja veoki kokkupõrkes hukkus väiksema auto juht.

Esmastel andmetel keeras sõiduauto kõrvalteelt ette peateel sõitnud veokile. Pärnu poole liikunud Subaru juht, 75aastane mees, kaotas oma sõiduvahendi üle kontrolli ja auto kaldus vastassuunavööndisse, ette Lihula suunas liikunud veokile Scania.

Politsei- ja piirivalveameti andmeil olid sõiduautol all suverehvid.

Õnnetuspaigal on liiklus tugevalt häiritud.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul on tegemist äärmiselt traagilise juhtumiga. „Tunneme kaasa hukkunu lähedastele,“ sõnas Sinimeri.

„Liikluses tuleb olla äärmiselt ettevaatlik, kuna teeolud on viletsad. Varuge piisavalt aega sihtkohta jõudmiseks. Võimalusel ärge osalege liikluses sõidukiga, millel ei ole talverehve. Kindlasti puhastage enne sõidu alustamist sõiduk nii lumest kui ka jääst. Vältige ohtlikke ja järske manöövreid,“ lisas ta.

Fotod: Esko Lauri, politsei

Liiklusõnnetsu Ahastes (esko lauri) (1)

Liiklusõnnetsu Ahastes (esko lauri) (2)veoauto onnetus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments