0

Läänemaa arenduskeskus seab lähiaastate tegevussuundi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa arenduskeskus LAK
Läänemaa arenduskeskuse veebileht. Foto. ekraanitõmmis

Esmaspäeval otsustas Läänemaa arenduskeskuse (LAK) nõukogu, et järgneval kolmel aastal tuleb keskusel tegeleda investorteeninduse ja maakonna turundamsega, haridusuuenduse ja noorte ettevõtlikkusega ning väike- ja mikroettevõtete võimekuse tõstmisega.

Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu selgitas, et Läänemaa arenduskeskus saab ühe tellimustest ettevõtluse arendamise sihtasutuselt, lisaks tuli otsustada, mis tellimuse esitab maakond järgmisel kolmel aastal.

„Investorteenindus ja maakonna turundamine, haridusuuendus ja noorte ettevõtlikkus, väike- ja mikroettevõtete turbostamine,“ loetles Mäesalu valdkondi, millega LAK järgneval kolmel aastal Läänemaa heaks tegelema peab.

Tegevusvaldkonnad, mida LAKilt tellitakse, põhinevad programmis „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks“ (PATEE) kirjeldatud tugiprogrammil.

Reedel kohtub LAKi juht Andres Huul koostööpartneritega, et saada ka neilt nõukogu otsusele heakskiit. „Läänemaa omavalitsuste liit, Haapsalu kutsehariduskeskus, Haapsalu kolledž ja Kodukant Läänemaa,“ loetles Mäesalu LAKi koostööpartnereid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz