Fotogalerii: Haapsalu sotsiaalmaja avatud uste päev

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40

Täna võõrustas Haapsalu sotsiaalmaja kõiki, kel huvi selle teenuste ja tegemistega rohkem kursis olla.

Kell kümme algas hoidisekonkurss, siis tehti majas ekskursioon ja tutvustati oma tegemisi. Kohvikus oli meestehommiku külaliseks päästja Andrus Eltmaa.

Kontserdil esinesid sotsiaalmaja oma inimesed, näiteks tantsurühm „Margareetad” ja erivajadustega noored. Luulet luges Helju Tendal ja akordionit mängis Ülle Meister.

Sotsiaalmaja tegevusel on kolm põhisuunda: eakate inimeste abistamine, puudega inimeste erihoolekanne ja eakate tegevuskeskus.

„Oleme ise oma tegemistes nii sees, et vahest arvame, et kõik teavad, mis me siin teeme. Tegelikult ei tea kõik haapsallased isegi seda, et sotsiaalmaja on olemas,” ütles sotsiaalmaja direktor Serli Küünarpuu.

Haapsalus oli aasta alguse seisuga 2700 vähemalt 63aastast inimest, 760 puudega inimest ja 174 toimetulekutoetuse 174 saajat. Nädala jooksul käiakse sotsiaalmajas keskmiselt 400 korda.

Tänavu oli huvilisi poolesaja ringis. „See on kõige rahvarohkem avatud uste päev meie majas,” ütles Küünarpuu.

sotsmaja_avatud_uksed_tarmula01 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula02 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula03 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula04 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula05 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula06 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula07 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula08 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula09 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula10 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula11 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula12 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula13 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula14 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula15 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula16 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula17 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula18 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula19 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula20 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula21 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula22 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula23 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula24 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula25 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula26 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula27 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula28 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula29 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula30 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula31 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula32 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula33 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula34 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula35 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula36 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula37 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula38 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula39 sotsmaja_avatud_uksed_tarmula40

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments