Iloni Imedemaa on sügisesel koolivaheajal iga päev avatud

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Iloni Imedemaa 10 (arvo tarmula) (33)

Iloni Imedemaa. Foto: Arvo Tarmula

Sügisvaheajal, 22. – 30. oktoobrini on Iloni Imedemaa külastajaid ootamas mitmekesine eriprogramm. Teemakeskus on avatud iga päev kella 11 – 17.

Iloni Imedemaa juhataja Anne Suislepa sõnul on koolivaheaja igaks päevaks planeeritud erinev töötuba.
„Lapsed saavad selle nädala jooksul nii teatrit teha, illustraatori ametit proovida kui ka aurumasinat uurida või hoopis joogaga tegeleda. Räägitakse ka loomadest, tervisest ja moest. Huvipakkuvaid teemasid jagub igale maitsele.“
Õpitubadest on eelneval kokkuleppel oodatud osa võtma ka lasteaiarühmad.

24. oktoobril on Iloni Imedemaale oodatud 13 – 18-aastased kunstihuvilised. Nimelt toimub siis „Noore illustraatori õpituba“, mille käigus Annely Lember, Krista Kumberg ja Maarja Aaloe avavad noortele illustratsioonimaailma saladusi. Uuritakse üheskoos, kuidas pildi abil lugu jutustada ja kuidas sõna paberile joonistada.

Samuti on Iloni Imedemaa sel sügisel liitunud laste ja noorte muuseumidevahelise festivali „Avatud mänguväljad“ programmiga. Iloni Imedemaal ja teistes Haapsalu muuseumides ning lasteraamatukogus saavad mereteemaliste mänguliste juhiste abil küsimustele lahendusi otsida 7-10-aastased ning 11-14 aastased koolinoored. Mängust pole välja jäetud ka kõige pisemaid. 0-3-aastaste väikelaste saatjate jaoks on Iloni Imedemaal välja töötatud spetsiaalsed tegevusjuhendid.

Iloni Imedemaa sügisvaheaja täpsema kavaga saab tutvuda muuseumi veebilehel.
Koolilastele kehtib sooduspilet 3 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments