Politsei otsib Lääne-Nigula vallas kodust lahkunud 14-aastast Yill-Stevenit. Täiendus: poiss on leitud!

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

YillStevenEile, 11. septembril kella 21 ajal pöördusid politsei poole 14-aastase Yill-Steveni vanemad, kelle sõnul läks nende poeg kella 13 paiku õue ja rohkem temaga ühendust saada ei ole õnnestunud.

Kodust lahkudes noormees telefoni kaasa ei võtnud. Perekond proovis ise Yill-Stevenit leida, kuid tulemusi see ei andnud. Politsei alustas samal õhtul kadunud noormehe otsinguid.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul on kontrollitud erinevaid kohti, kus nooruk võiks viibida või kuhu suunduda, nii Lääne- kui ka Harjumaal. Kogutud informatsiooni põhjal on politseil alust arvata, et noormees liikus hääletades Harjumaale või on sinna veel teel.

Yill-Steven on heledate juustega ja umbes 140 cm pikk. Kodust lahkudes oli tal seljas kaitsevärvi jakk ning jalas mustad püksid. Politsei palub kõigil, kes omavad infot Yill-Steveni kohta, võtta ühendust numbril 112.

Kell 12.13 teatas PPA kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Heiko Leesment, et Yill-Steven on leitud ja temaga on kõik korras.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kui vana..
7 aastat tagasi

..pealkirjas on 14-aastane,teksti sees 16-aastane?

Ottomar
7 aastat tagasi

Mis keeles laps räägib?