6

Eesti Päevaleht: imeravim Cellfood on väävelhappe ja kraanivee segu

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

cellfoodFoto: Cellfood.com

Eesti Päevalehe palvel Tartu ülikoolis valminud analüüs paljastas, et toidulisand Cellfood on puhas pettus. Veterinaar- ja toiduamet pole üle kuu aja kestnud menetluse jooksul Cellfoodi analüüsimiseni jõudnud. Tartu ülikooli keemialabori analüüs tõestas aga, et Cellfoodi tilgad ei ole midagi muud kui väävelhappe ja kraanivee segu.

Ühtegi pakendil lubatud mineraali see segu ei sisalda, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lisaks ühele tuntud sportlasele lasid samal pettusel ennast lolliks teha ka veterinaar- ja toiduamet, end öko- ja maheteadlikeks pidavad kauplused ning tagatippu karjakaupa kergeusklikke eestlasi, kes endale ökopoest kalli raha eest happesegu ostsid.

Happesegu on toidulisandi nimetuse all endiselt müügil ja seda on ostnud kuni 1200 inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Marko
Marko

mul paar vana akut..peaks ka tööstuse käivitama…

Vanamees
Vanamees

Lapsena oli universaalravim “lõngaõli”, paar tilka klaasitäie vee kohta ja aitas iga külmetuse vm haiguse vastu. Tegelikult tööstuslik väävelhape.

ilona
ilona

mina ka mäletan oma lapsepõlvest et kui oli süda paha vanaema andis klaasi külma vett millesse pani mõne tilga apteegist ostetud musta vedelikku ja ütles et see on lõngaõli vesi ja kui ära jõin oli hea olla.

Mari
Mari

Apteekides on ravimameti poolt
kontrollitud ravimid.

juss
juss

Toidulisand pole ju ravim.

Jep
Jep

Palju apteekides selliseid toidulisandeid, mille õiget koostist keegi ei tea, myygis on?!

wpDiscuz