Sõpruslinna Petlemma delegatsioon külastab Haapsalut

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Täna saabub Haapsallu delegatsioon sõpruslinn Petlemmast. Delegatsioon on kuue liikmeline ning sinna kuuluvad teiste hulgas ka Petlemma aselinnapea ning kaks volikogu liiget.

Külalistele tutvustatakse visiidi kestel Haapsalu linna juhtimist, „Vikerkaare“ lasteaeda, mis rekonstrueeriti liginullenergia hooneks, Haapsalu linna tänavavalgustussüsteemi, mis rekonstrueeriti 2014-2015 aastal ning rekonstrueerimise tulemusel saavutati 60% elektrienergia kokkuhoid. Samuti tutvustatakse infotehnoloogilisi lahendusi, mida Haapsalu linn ja linna allasutused kasutavad, eesmärgiga viia kogu asutuste haldamine paberivabaks.

Külastatakse ka Haapsalu Neuroloogilist Rehabilitatsioonikeskust, Valge Daami festivali ning näidatakse Haapsalu vaatamisväärsuseid.

Petlemma ja Haapsalu vahel allkirjastati ametlik sõprusleping 16. septembril 2010. Petlemma esindajad istutasid Krahviaeda kuuse, millest saab suureks sirgudes linna jõulupuu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
JFK
7 aastat tagasi

Eemine päris segi,tegemist ikka juutidega.

Tihke Libemokk
7 aastat tagasi

Ja kindlasti näidatakse taavi tehtud esimest moslemikodu Tamme tänaval ning tulevase mošee asukohta. Loodame,et linnapea teede lappimise kulude katteks neile piiskopilinnust maha ei müü. Oleks kole küll,kui imaam mitu korda päevas tornis möllaks….