1

Haapsalu triatlon sai uue võitja

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Tänavuse Haapsalu triatloni võitis elu esimest triatloni teinud Timmo Jeret.

Nii 350 meetri pikkuse ujumisdistantsi kui ka 20 kilomeetrise jalgrattasõidu järel juhtis Haapsalu triatloni neljakordne võitja Emeri Lepp, kellel oli kaitsta esikoht. Ka 4,5 kilomeetri pikkusele jooksurajale läks ta esimesena, kuid finišisse jõudis kindlalt parimana Jeret.

“Ei saanud esimesed kaks kilomeetrit enda jooksu käima. Kolmandal kilomeetril läks jooks paika, aga oli juba hilja,” ütles Lepp.

“See oli mu elu esimene triatlon,” ütles võidumees Lääne Elule. “Kuni eelmise sügiseni sõitsin Prantsusmaa amatöörklubis jalgratast, aga rattakarjäär sai läbi. Nüüd olen harrastaja, jooksin tänavu ka elu esimese maratoni.”

“Kõige rohkem pelgasin ujumist, sest pole sel aastal vette saanudki, null kilomeetrit treeningut,” lisas ta.

Parim läänlane oli esialgsetel andmetel seitsmendana lõpetanud Taavi Lehemaa.

Parim naine oli Kärt Praks.

Haapsalu maratoni start ja finiš olid Vasikaholmi rannas. Rattasõit oli linnas, jooksuosa ümber Väikse viigi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
...
...

Kas Paljasmaa võitis kihlveo Kaasikuga?

wpDiscuz