Lääne Elu paberleht laupäeval, 16. juulil

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

image

 

Ridala ja Haapsalu palkade ühtlustamiseks ei jätku raha

Kuigi omavalitsuste ühinemise hea tava kohaselt ühtlustatakse ühinevate omavalitsuste töötajate palgad ja toetused, ei saa Haapsalu ja Ridala puhul seda teha. Põhjus on lihtne, selleks ei jätku raha. Palkade ühtlustamiseks oleks vaja pool miljonit eurot, näitas finantsanalüüs.

Noormees tahaks elada oma kodus, aga kohus ei anna luba

Lastekodus kasvanud Haapsalu noormees tahaks elada oma lapsepõlvekodus, kuid kohus ei anna selleks luba. Noormehe ema elab Saaremaal hooldekodus, tal on eestkostja, kes on poisi kodu väga odava hinnaga välja üürinud. Kohus leiab, et 21aastane noormees pole valmis ema eestkostjaks hakkama ja tema eest otsutama.

Aap Uspenski saab 50

Lillekaupmehest maadleja, EMil kümne parema hulgas olnud maadleja Aap Uspenski räägib, et hindab rahulikku elu ja armastab laiselda.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vasja+Vase+tänavalt
7 aastat tagasi

Alles see oli, kui linnamehed sajalisega piibule tuld panid ja seletasid, et teevad suure heateo, kui Ridala mehed kampa võtavad. Nüüd selgub, et see oli viimane linnameeste sajaline… ja pank põrguline laenu ka ei anna.

mnjah
7 aastat tagasi

Haapsalu (lasteaia)õpetajate palgateema on ikka uskumatu lugu! Aga selle eest on 4 linnapead linna palgal ja mõni teinegi “tähtis” spetsialist linnavalitsuses saab aselinnapeaga võrdset palka. Ka haridusnõunik Täht on kõrge töötasuga. Õigus jah,temast sai peale haridusreformi tegusam ning parem inimene. Prioriteedid!