Haapsalu-Tartu bussiliini teenindab tänasest Go Bus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

go bus

Järgmised poolteist aastat saab Haapsalust Tartusse sõita Go Busi bussiga. Foto arhiiv

1. juulist järgmise aasta lõpuni teenindab Haapsalu ja Tartu vahel sõitvat liini Go Bus, bussid väljuvad korra päevas nii Haapsalust kui ka Tartust.

Lääne Maavalitsusega sõlmitud liinileping kehtib kuni 31. detsembrini 2017. aastal. Busside traditsioonilised väljumisajad Haapsalust ja Tartust ei muutu ning jäävad samaks. Seega väljub buss iga päev Haapsalust kell 6.25 ning Tartust 16.45. “Küll aga lisandus senisele liinile Põltsamaa peatus, mis pikendab õige pisut sõidu kestvust,” ütles Go Busi Lääne piirkonna juhataja Andrei Mändla. “Olevalt suunast kestab sõit kokku 4 tundi ja 10-20 minutit.”

Olulisemad vahepeatused on lisaks Põltsamaale Haapsalu-Tartu liinil veel Risti, Märjamaa, Rapla, Türi, Paide ja Mäo. “Teeme endast kõik oleneva, et sõit risti läbi Eestimaa oleks reisijatele sujuv ja võimalikult mugav,” lubas Mändla. “Seetõttu sõidavad liinil mitte vanemad kui 11-aastased bussid ning kõigis on olemas WC võimalus.”

Ühe otsa pilet maksab 11 eurot ja 10 senti, soodustusi liinil ei ole. Sõidu eest on võimalik tasuda sularahas, pangakaardiga ning Go Busi kaardiga.

Liivi Ollino

Lääne maavalitsuse avalike suhete spetsialist
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
To+Arvos
7 aastat tagasi

Madisele võib andeks anda, sest ta kommentaaride ekspert ja maanteetranspordi teemat ei valda

Madis
7 aastat tagasi

Kui WC ei ole töökorras , siis ei ole ju buss tehniliselt korras ja tuleb liinilt kõrvaldada. Kaebus tuleb esitada maavalitsusele ja nõuda korralikku teenindust.

Arvos
7 aastat tagasi
Reply to  Madis

Madis tee omale Eesti sisesed kaugliini busside reeglid selgeks enne kui hakkad tuututama. BUSSIS EI PEA OLEMA WC KUI PEATUSTETA SÕIT KESTAB ALLA K A H E TUNNI. Buss pole liikuv peldik vaid ehitatud reisijate transpordiks.
Teiseks: tee omale selgeks mis kuulub bussi tehnilise seisukorra alla.

Bussijuht.

IRWQ
7 aastat tagasi

Vabandust – sattunud

IRWQ
7 aastat tagasi

WC võib ju bussis olla , aga eriti selle firma puhul olen mitu korda sttunud bussi kus selle wc uksel ilutseb silt – EI OLE TÖÖKORRAS

tore
7 aastat tagasi

See on hea uudis. MK Reis-X OÜ bussid oli sellise pika reisi tarvis äärmiselt ebamugavad ja sobimatud.