Siseminister: langetame pea hukkunud piirivalvurite mälestuseks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

kyynal foto martin birkin

Foto: Martin Birkin

Siseminister Hanno Pevkur avaldas kaastunnet kahe eile hukkunud Haapsalu piirivalvuri omastele, lähedastele ja kolleegidele.

"Eesti siseturvalisuse pere on täna sügavas leinas. Oleme kaotanud kaks piirivalvurit – Haapsalu politseijaoskonna üleminspektori Tarmo Kammeri ja komissar Renee Karki. Minu sügav kaastunne hukkunute omastele ja lähedastele. Samuti Haapsalu jaoskonna ning kogu politsei- ja Piirivalveameti perele. Loodan, et järgnevad päevad ja nädalad toovad selle traagilise juhtumi kohta rohkem selgust," ütles Hanno Pevkur.

"Hetkel saame oma mõtetes olla toeks hukkunute lähedastele. Tarmo Kammer ning Renee Kark jäävad kolleegidele meelde kui kohusetundlikud ja abivalmid töötajad, keda iseloomustas väga hästi politseinike tunnuslause "Teenin Eesti rahvast!". Eesti rahvast teenides jätsid nad ka oma elu ja me mäletame neid," sõnas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments