0

Politsei: Keila-Haapsalu maanteel liiklusõnnetuse põhjustanud juht oli purjus

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Eile kell 11.58 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Keila-Haapsalu maantee 12. kilomeetril, kus sõiduautot Mercedes-Benz E200 CDI juhtinud alkoholijoobes 34-aastane Ivar sõitis vastassuunavööndi ja põrkas kokku talle otse vastu liikunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis 27-aastane Madis. Mercedes-Benz juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ja Opelis kaasreisijatena viibinud kaheaastane poiss ja neljaaastane tüdruk viidi Tallinna lastehaiglasse, teatas politsei. 

Ajavahemikul 12.00-13.00 juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Järva-Jaani vallas Karinu külas kindlaks tegemata tänaval, kus mopeedi Yiying YY50QT-10 juhtinud 28-aastane Tarmo vajutas esipidurit ning kukkus. Mopeedijuht pöördus hiljem Järvamaa haiglasse tervisekontrolli, kust lubati kodusele ravile.

Kella 14.45 ajal juhtus liiklusõnnetus Narva linnas Viru tänava ja Suur tänava ristmikul, kus sõiduautot Kia Rio juhtinud 54-aastane Jelena sõitis kõrvalteelt peateele ja ei andnud teed sõiduautot Audi A7 juhtinud 35-aastasele Alekseile, mille tagajärjel toimus kokkupõrge. Kia Rio kaasreisijad 80-aastane ja 58–aastane naised toimetati Narva haiglasse, Audi A7 juht pöördus ise traumapunkti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz