Selgusid Läänemaa parimad mitmevõistlejad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

10olympiastarti

Läänemaa tublimad noored mitmevõistlejad. Erakogu

TV 10 olümpiastardi Läänemaa finaalis selgusid parimad, kes pääsevad võistlema 15.-16. juunil üle-eestilisse finaali.

Kuni 12aastased tüdrukud võistlesid kuuevõistluses (60 m jooks, pallivise, kõrgushüpe, 60 m tõkkejooks, kaugushüpe ja 600 m jooks). Võitis Maily Märss Ridala põhikoolist 4104 punktiga, teine oli Emma Katharina Hein Haapsalu põhikoolist 3766 punktiga ja kolmas Kleer Jaani Ridala põhikoolist 3522 punktiga. Kõik tüdrukud olid nii tublid, et täitsid normi ja pääsevad võistlema finaali.

Kuni 14aastased tüdrukud võistlesid kaheksavõistluses (60 m jooks, pallivise, kõrgushüpe, 60 m tõkkejooks, kaugushüpe, 600 m jooks, kuulitõuge ja kettaheide). Kolm tüdrukut täitsid samuti finaalvõistluse normatiivi. Võitjaks tuli Keity-Liina Kallas Nõva koolist 5862 punktiga. Teine oli Eliis-Maria Koit 5790 punktiga ja kolmas Hanna-Liisa Salf 5589 punktiga.

Nooremate poiste üheksavõistluse võitis Sten Veski Haapsalu linna algkoolist 3796 punktiga. Teise koha sai Steven Saarna Haapsalu põhikoolist ja kolmas oli Rasmus Ruuge Uuemõisa lasteaed-algkoolist.

Vanemate poiste üheksavõistluse võitis Sebastian Juhan Liiva Haapsalu põhikoolist 4473 punktiga. Järgnesid Robin Särg Haapsalu põhikoolist ja Markkus Kõre Haapsalu linna algkoolist.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments