Võõras mees ründas ja hoidis naist vastu tahtmist kinni

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

politsei symbolfoto

Haapsalu linnas ründas laupäeval võõras mees 35-aastast naist ja hoidis teda kinni. Politsei palub algatatud kriminaalmenetluses ümberkaudsete elanike abi, et ründaja kindlaks teha, kirjutab Postimees.

„Esmalt selgitame, et kuna tegemist on värske sündmusega, on kõik asjaolud alles uurimisel. Praegu on võimalik öelda, et asjaosalised omavahel tuttavad ei olnud,” ütles riigiprokuratuuri pressinõunik Carol Merzin Postimehele.

„Kannatanu ütluste kohaselt haaras kahtlustatav teda tänaval õlgadest ja püüdis kinni hoida,” lisas ta. Kannatanult midagi ei röövitud.

Kriminaalmenetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
7 aastat tagasi

Haapsalus elavad suht piiratud mõtlemisega inimesed?

qw
7 aastat tagasi

Ei tea, et Haapsalus oleks lähemas minevikus tänaval võõrast inimest rünnatud. Igsugu kolkisaamised ikka tuttavate ringis

Lemps
7 aastat tagasi

ikkagi naistevastane wägi#Wald..-mille <Norra riik kinni taob läbi miskit programmi,aga Käsu Taavi ja Maarek on need kes kasseerivad…
luulujutu tasandil küll aga maarekile maksab isegi käsu taavi…
järeldused teeb igaüks ise…

Väike+mõte
7 aastat tagasi

Huvitav,kas politsei menetleb seda juhtumit seetõttu nii suure huviga, et 1)ohver on sotsiaalmeedias aktiivne ja näitamaks, et politsei siiski eksisteerib ja ei tegele vaid kiirusemõõtmisega 2)ohver oli ja on mingit pidi vipp 3)ründajat teatakse,aga vaja asi kinni mätsida.Et kes teavad,ei pläkutaks. Lihtsalt kui lugeda uudiseid,siis justkui igal nädalal saab mitu inimest kolki või rünnatakse ning nende puhul politsei läbi meedia küll tunnistajaid ei otsi .Või tähendab seda, et antud rünnak oli kõrvalisemas kohas ja muidu on kõikjal olnud kaamerapilt . Selles mõttes linnakodanikuna oleks küll huvitav teada,miks üks juhtum nii suureks puhutakse ja teiste puhul ainult väike uudis ilmub .Selle… Loe rohkem »

Lemps
7 aastat tagasi

naisterahvas oli kaine?
irwwwwwwwwwwwww

K
7 aastat tagasi
Reply to  Lemps

Mis tähtsust sellel on, kas naisterahvas oli kaine? Kui ma peol käin, kas siis võib mind ahistama hakata või?

naine
7 aastat tagasi

Kas oli ikka vastu tahtmist? Võõras ikka huvitavam!

kunn
7 aastat tagasi

Õlgadest haaramise eest alustati kriminaalmenetlust! Äkki arvas mees, et too oli tema naine või mõni vana tuttav ja püüdis üllatada. Pime oli ka ja pea purjus, et silm ei seletanud hästi.
Varsti jõuame sinnamaani, et tänaval naiste poole vaadata ka enam ei tohi, saab ahistamissüüdistuse.

maali
7 aastat tagasi
Reply to  kunn

kuule,kui sa nidagi ei jaga,siis ära vöta söna!