0

Vello Kuhi ja Kalju Aigro olid edukad seenioride turniiril

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Vello Kuhi ja Kalju Aigro

Kalju Aigro (vasakult) ja Vello Kuhi. Foto: erakogu

ITF seenioride turniiril Tallinnas mängisid edukalt Vello Kuhi ja Kalju Aigro. Kuhi võitis üle 60aastaste vanuseklassis veerandfinaalis inglast Andrew McKeowni 7:5, 6:1 ja poolfinaalis soomlase Matti Linnavirtat 6:3, 0:6, 7:6(2). Mäng kestis kaks ja pool tundi ning põnevust jätkus kuni viimaste punktideni. Paraku sai Kuhi vigastada ja finaalis Oleg Sevtšuki vastu väljakule ei tulnud.

Aigro kaotas 70aastaste ja vanemate vanuseklassis alagrupis turniiri võitjale, tugevale leedukale Algirdas Gailiusele 1:6, 2:6, kuid võitis itaallast Giorgio Doriat, kes jättis seisul 2:0 matši pooleli. Kokkuvõttes sai Aigro kolmanda kohta.

Vello Kuhi,
tennisetreener

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz