Galerii: Teeme Ära talgud Puise kalasadama korrastamisel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Puise sadamas oli ametis kümmekond meest. Marko Ulla, Anatoli Dutov ja triibulises meremehesärgis Teet uurisid joonist ning lappasid kokku merepäästestende. Üks sadamasse, teine supluskoha tarvis.

„Teeme ringi, teeme paremaks,” nentis talgupealik Taavi Suitsberg ja selgitas, et enne olid sadamas vee- ja elektripostid ujuvsilla küljes, kuid talvel kippusid nad jää alla jääma. „Paneme nüüd üles kaldale, ise arvame, et jube hea,” naeris sadamakapten Suitsberg. Siis aga mees tõsines ja lisas: „See selgub mõne aja pärast, kas me arvame õigesti.”

„Tuulelipu paneme sadamasse üles. Mis me veel teeme?” arutles Suitsberg omaette. „Siis hakkame viina võtma,” kostis meeste hulgast. Naeravad.

Suitsberg luges kokku, et talgulisi on kümmekond. „Üheksa koma üks,” torkas rannakalanduse seltsi juht Margus Medell vahele. Tööriista tal näpus polnud, ilmselt sellepärast luges ta end kümnendiku talgulise vääriliseks.


Vt ka: "Galerii: Teeme Ära talgud Puise supluskoha korrastamisel" ja  "Galerii: "Teeme Ära talgud “Viska villast”"


Fotod: Urmas Lauri Teeme Ära talgud 104 Teeme Ära talgud 105 Teeme Ära talgud 108 Teeme Ära talgud 113 Teeme Ära talgud 114 Teeme Ära talgud 121 Teeme Ära talgud 123 Teeme Ära talgud 130 Teeme Ära talgud 132 Teeme Ära talgud 135 Teeme Ära talgud 136 Teeme Ära talgud 140 Teeme Ära talgud 141 Teeme Ära talgud 143 Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puise ninal avati raamatutuba | Lääne Elu
7 aastat tagasi

[…] Teeme Ära talgute kohta loe ka siit: "Galerii: Teeme Ära talgud Puise kalasadama korrastamisel"  […]