0

Vikerkaare lasteaia mänguväljak saab täiendust

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

vikerkaare

Vikerkaare lasteaia mänguväljak. Foto: Arvo Tarmula

Vikerkaare lasteaia mänguväljak saab juurde atraktsioone. Mänguväljakule paigaldatakse tasakaalurada, karusell, mängumaja ja mitmeid võimlemisvahendeid.

„Tasakaaluraja üle oleme eriti õnnelikud, sest varem meil seda ei olnud,” ütles Vikerkaare lasteaia direktori kt Sirje Mänd.

Peale selle soetas lasteaed jalgpallivärava. „Meil on väga suur mänguväljak, kus lapsed saavad veidi sporti teha,” selgitas Mänd. Ta lisas, et järgminel aastal on plaanis soetada ka teine värav.

Mänd lisas, et uued vahendid soetati lasteaia eelarvest. „Mullu ei olnud me neli kuud oma hoones, sellepärast jäi eelarves raha üle,” ütles Mänd. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vanem
Vanem

Õige on arusaam, et ei saa panustada vaid ühele lasteaiale, kui linnas on kokku 5 lasteaeda. Igas lasteaias on tegutsev hoolekogu, see on vanemate esindajate töö pöörata tähelepanu lasteaia murekohtadele.

Emme
Emme

Keegi ei käskinud sul oma last mujale lasteaeda ju panna! Küll on häda nüüd.. Nii õelad et lapsed saavad mängida ja nautida enda lapsepõlve. Ma ütleks et igal pool mujal oligi rohkem atraktsioone kui Vikerkaares. Üks suur atraktsioon. Tubli direktor!

Lapsevanem
Lapsevanem

Ärge hädaldage!!

jk
jk

Ei ole viisakas teise rahakotis sorida.

jk-le
jk-le

Ei ole jah viisakas, aga maksumaksjana omal rahakotil tuleb silm peal hoida. Vot nii !

Pääsupesa...
Pääsupesa...

… lasteaia lapsed oleks ka õnnelikud, kui lasteaia väsinud õuealale uusi atraktsioone paigaldataks.

...
...

Kus on sinna antakse ikka rohkem juurde. Miks teised linna lasteaiad ei võiks samamoodi areneda? Lasteaia juhataja jutt ei ole veenev selles osas, et atraktsioone muretsetakse oma raha eest. Et lasteaia eelarvesse tekkis lisaraha, näitab selgelt, et linnavalitsusel puudub täielik ülevaade oma rahadest. Mismoodi anti lasteaiale nelja kuu eest raha, kui nad omas majas ei olnud. Vastupidi, õiglasem oleks olnud, kui see raha oleks jagatud ära nende lasteaedade vahel, kus Vikerkaare lapsed nende nelja kuu ajal olid. Raha seesugusel jagamisel oleksid võinud ka need lasteaiad midagi rohkemat endale lubada. On mul õigus? Kui ei ole, siis mida te arvate?

wpDiscuz