Haapsalu linnavalitsuse teated

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Karja tn 21 krundi detailplaneeringu algatamine

Haapsalu Linnavalitsus algatas 13.04.2016 korraldusega nr 250 Karja tn 21 krundi detailplaneeringu Haapsalus.
Planeeritava maa-ala suurus on 1615 m2. Detailplaneeringu eesmärk on jagada Karja tn 21 ärikrunt kaheks krundiks – olemasoleva ärihoone ja kõrvalhoonega ärikrundiks ja hoonestamata elamukrundiks – ning määrata moodustatavaile kruntidele ehitusõigus, arhitektuursed hoonestustingimused. Elamukrundile määratakse tingimused üksikelamu ja abihoone ehitamiseks. Samuti antakse detailplaneeringuga heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsude, parkimise ning tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendus.
Planeeritav krunt asub Haapsalu vanalinna muinsuskaitsealal.
Kehtiva üldplaneeringu alusel on planeeritava ala maakasutuse funktsioonideks ärimaa ja elamumaa. Algatatud detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale kinnistu omanik Kört Pärt OÜ.

Detailplaneeringu menetluse lõpetamine
Haapsalu Linnavalitsus lõpetas 6.04.2016 istungil korraldusega nr 235 Uus-Sadama tn 6a kinnistu detailplaneeringu menetluse, tunnistati kehtetuks Haapsalu Linnavalitsuse 28.08.2013 korraldus nr 521 „Detailplaneeringu algatamine” (Uus-Sadama tn 6a, Haapsalu).

Okste tasuta vastuvõtt
Haapsalu linnakodanikel on võimalus tasuta ära viia oma kinnistult koristatud oksad Haava tänava lõpus tõkkepuu taga olevale platsile.
Selleks ettenähtud ajad:
– 17., 23. ja 24. aprill kell 12–16;
– 18.–22. aprill kell 9–16.
Vastuvõtmine kell 12–16. Vajadusel on võimalik tellida kodust äravedu (kontakttel 520 1469).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments