0

Läänemaa naiste korvpallimeistriks tuli Lihula

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

naiste koss

Korvpallimeistrivõistlused naiste hulgas võitis Lihula. Foto: erakogu

Üle pika aja peeti Läänemaa naiste korvpalli meistrivõistlused. Kindla võidu võttis Lihula (treener Liana Piirsoo). Hõbemedalid kuulusid treener Marek Pragi juhendamisel mänginud Haapsalu korvpallikooli naiskonnale ja pronksmedalid Noarootsi korvpalluritele. Pronksi naiskonda treenib Kaili Leht.

Eelmised Läänemaa naiste korvpalli meistrivõistlused toimusid aastal 2002. ja siis oli võitja samuti Lihula.

2016. aasta meisternaiskonna koosseis: Inga Renni, Heli Allika, Helen Vallisaar, Krislin Saag, Katrin Piirsoo, Ly Piirsoo, Katrina Ihermann, Carina Jurs, Katrin Lehtpuu ja Elo Elissaar. Turniiri parima eriauhinna said Helen Vallisaar (vaheltlõigete ja korvisöötude parim) ja Krislin Saag (parim lauapallide hankija ja suurim skoorija).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
poolt
poolt

Tänan

Juhend
Juhend

on üleval spordiliidu kodukal ja ütleb järgmist: Osalevad naiskonnad, mis on moodustatud Läänemaaga seotud mängijatest- elavad, õpivad, töötavad Läänemaal, on siit pärit või siin õppinud. Lisaks võib iga naiskond kasutada kahte võõrmängijat.

poolt
poolt

Kas keegi oskab vastata, mitu neist Lihula inimesed on? Reeglite järgi oli lubatud kaks mängijat mujalt.

Kui võimalik, siis palun kommenteerida.

wpDiscuz