Audru sprindi kiireim läänlane oli Egert Jakobi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Audru sprint

SU-klassi poodium: 1. Egert Jakobi 2. Kalle Kruusma 3. Aivo Täpsi 

Foto: Martin Jaanus

 

 

Laupäeval peeti 2016. aasta rallispordi uue hooaja teine sprindietapp, mis oli ka Eesti Autospordiliidu, ML- ja SU-klassi sari. Kuna vahepeal oli toimunud muudatus lubatud rehvide kasutuses, siis ei teadnud osalejad, mis ees ootab ja millega keegi sõidab. Nimelt on sportrehvid uuest aastast keelatud.

Nagu kohapeal selgus, olidki eesotsas need, kes soetanud uued rehvid või midagi paremat. 2WD-S klassis polnud meie Marko Kukuškinil all paremaid rehve (need loodab ta saada Haapsalu sprindiks) ja nii kujunes võistlus rahvale silmailu näitamiseks. Kukuškin oli kiire, aga paremat 15. kohast ei õnnestunud saavutada.

J-16 klassis pidi Jako Allika leppima 4. kohaga, kuigi ühes voorus õnnestus välja sõita ka kolmas aeg. Kõige rohkem oli läänlasi stardis SU-klassis – neli. Siin oligi sõit põnev kuni lõpuni – ehkki kahe esimese vooruga oli Egert Jakobi omale võidu kindlustanud, olid ülejäänud poodiumikohad lahtised. Esimeses voorus rehvidega alt läinud Kalle Kruusma sõitis tõusvas joones ja nii tuli tal 6., 3. ja 1. koht ning ka poodiumi teine koht ja seega SU-klassi kaksikvõit Haapsallu. Kolmanda koha sai Raplamaa mees Aivo Täpsi. Väga tublit sõitu tegi ka Martin Jaanus, kes oli vastavalt 8., 5. ja 3. – talle lõpuks 5. koht. Andres Kruusmal oli probleeme autoga. Viimane lasi küll võistluse lõpetada, aga vajab nüüd kiiret remonti. Talle 11.,11. ja 10. koht ning kokku 11. koht.

Tulemusi näeb siit.

Nüüd on kõigil aega kaks nädalat – juba 9. aprillil toimub Haapsalu kevadsprint. Registreerida saab siin

Kalle Kruusma

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle
7 aastat tagasi

Ja slikke,millega tohib ka tänaval sõita.

sina
7 aastat tagasi

suvekaid ja lamelle

Mina
7 aastat tagasi

Mis rehve siis kasutati?