0

Kaire Vilgats laulis Augustibluusi hooaja avatuks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile õhtul antud Augustibluusi hooaja avalöögil esines Haapsalu publikule just viie aasta tagusel festivalil alguse saanud kollektiiv Vaigla Bros ning Kaire Vilgats.

Tänavuse Augustibluusi huvitavamatest esinejatest nimetas projektijuht Kauri Sinkevicius Hispaania kitarristi Suzan Santost ning maailma üht põnevaimat akustilise bluusi esitajat, põlisameeriklast Cary Morinit. Muusikuid on Haapsallu tulemas veel näiteks Prantsusmaalt, Rootsist ja Venemaalt. Esimest korda esineb Augustibluusil ansambel Saksamaalt.  

Projektijuhi sõnul on tänavusel festivalil kaks ööklubi: peale traditsioonilise klubi kultuurikeskuses saab pärast ametlike kontsertide lõppu aega veeta ka Haapsalu Vanakinos, kus toimub noortepärasem pidu. Kontserdipaiku on üle linna kaheksa või üheksa – see selgub programmi täienedes. 

Eilsel Augustibluusi avalöögil Tallinnas klubis Sinilind esines Tanel Padar Blues Band.

23. Augustibluus toimub Haapsalus 5. ja 6. augustil. Möödunud suvel käis festivalil 13 000 inimest.

 

Fotod: Arvo Tarmula

Augustibluusi avakontsert 2016 10 Augustibluusi avakontsert 2016 9 Augustibluusi avakontsert 2016 8 Augustibluusi avakontsert 2016 7 Augustibluusi avakontsert 2016 6 Augustibluusi avakontsert 2016 5 Augustibluusi avakontsert 2016 4 Augustibluusi avakontsert 2016 3 Augustibluusi avakontsert 2016 2 Augustibluusi avakontsert 2016 1

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lauri
Lauri

Küll see Kaire Vilgats laulis ikka hästi tunne oli nagu Taavi Rõivase sünnipäev oleks olnud.

wpDiscuz