Korvpalli maakonna meistrivõistlustel selgusid esimesed poolfinalistid

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Korvpall Risti nõva arvo tarmula (23)

Mullune teine võistkond Nõva liigub ka tänavu medalikursil. Kalle Orumaa (karikaga) juhendab Nõva meeskonda ka tänavu. Foto. Arvo Tarmula

Laupäeval mängiti Haapsalu Wiedemanni spordihoones korvpalli maakonna meistrivõistluste viies voor, kus Nõva ja SK Askus tagasid koha poolfinaalis. 

Voorus olid edukad Lihula, Eesti SK ja tabeli üldliider Nõva. Lihula alistas tasavägises kohtumises Korvpallikooli tulemusega 67:65. Lihula resultatiivseim oli Uku Ehasalu 18 punkti ja 19 lauapalliga. Korvpalli parim oli Janek Tetto 18 punktiga.

Eesti SK sai ülekaalukalt jagu Tradilost. 130 punkti visanud Eesti SK-le tõi Gejor Ender kogu 55 punkti. Ender viskas üksidna rohkem punkte kui kogu Tradilo meeskond kokku. Tradilo kogus 50 punkti, neist 16 viskas Eke Kikut.

Nõvakad alistasid hiidlaste Askuse 84:71. Nõva suurim korvikütt oli Timo Aavik 18 punkti ja 9 lauapalliga. Hiidlane Heikki Pukk viskas 17 punkti.

Turniiri resultatiivseimaks mängijaks kerkis pärast viiendat vooru Gejor Ender 145 punktiga. Talle järgneb eelmine 118 punktiga Lihula Mairo Kanter. Enim lauapalli on noppinud hiidlane Karl-Peeter Junk, kes viies mängus on võtnud 61 lauda.

Senini on turniiril kõige edukamalt esinenud Nõva, kes on võitnud kõik viis kohtumist. Talle järgneb Askus nelja ja Eesti SK kolme võiduga.

Läänemaa meistrivõistlused korvpallis jätkuvad 3. aprillil, kes veerandfinaalis kohtuvad Lihula ja Korvpallikool ning Tradilo ja Eesti SK.

Turniiritabeli kaks parimat, Nõva ja Askus, on kohe kindlustanud poolfinaalis.

 

Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistluste peakohtunik Rudolf Lumiste

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SK
8 aastat tagasi

Hoian pöialt Eesti SK-le 🙂

Nõvakas
8 aastat tagasi

Tubli Nõva !Loodame karikat