0

Läänemaa kergejõustiklased osalesid Lätis toimunud Balti matšil

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

sakson kevinKevin Sakson. Foto: erakogu

12. märtsil toimus Lätis Kuldigas Balti matš A klassi kergejõustikus, kus osales ka kaks noort Läänemaalt.

Tallinnas Ants Kiisa õpilane Haapsalu KJK kuuluv Kevin Sakson sai kuulitõukes III koha, tõugates 5 kg kuuli 15.79 ja parandades oma talvist tulemust 12 cm võrra. Pärast kahte vooru oli Sakson liider, kuid siis möödusid temast mõlemad leedulased.

Teine Läänemaa esindaja oli Lihula Gümnaasiumi õpilane Martin Teppan, kes kuulub Läänemaa KJKsse. Teppan parandas oma talvist aega 7 kümnendiku, kuid 800 m aeg 2.06,27 andis talle 6. koha.

"Martin on alati hiilanud oma lõpukiirendusega, kuid nüüd kasutasid vastased seda imerelva tema vastu," nentis treener Endel Susi. "Kahjuks jäi Martinil eelnevalt tegemata nii vajalik tühjendustreening, mis oleks võimaldanud vastastele konkurentsi pakkuda. Vähemalt mingigi õppetund maavõistlustelt saadi," lisas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz