Ühistupoodide müüjannadele kingiti naistepäevaks lilli

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile said nii Haapsalu kui ka Lihula tarbijate ühistu poodide müüjannad ühistu juhtidelt naistepäevaks lilli.

Haapsalu tarbijate ühistu juht Raimond Lunev ütles, et lilli viis ta kõigi kümne poe müüjannadele ning et naisperet on ta ühistus lilledega meeles pidanud igal aastal.

Haapsalu tarbijate ühistu juhtkond eesotsas Raimond Luneviga kinkimas naistepäevalilli Linnamäe A&O kaupluse müüjannadele. Fotod: Urmas Lauri
Vallatuur Põhja-Läänemaal 060

Vallatuur Põhja-Läänemaal 065

Vallatuur Põhja-Läänemaal 069

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mina
8 aastat tagasi

Palka võiks tõesti juurde maksta, kes ikka sandikopikate eest rügada tahaks, pärast pole vaja hädaldada, et töötajaid vähe ja tööd tehtud ei saa. Palun palka (: mitte lilli.

Maarja
8 aastat tagasi

Väga armas, minu arust.

1
8 aastat tagasi

Vot on tublid mehed – igale müüjannale peaaegu 2 euro eest lilli ja oma pildid ka veel lehes, nigu valimised hakkaks tulema.

Kaja
8 aastat tagasi

Kui sa igale naisele õie kingid, on kena, aga mäletan, kui toodi väike lillepott tervele Kaubamaja nasiperele.Isegi ei tea, kelle kätte see potike anti, juhtaja ütles, et see Raimondilt, vot nii!

Ruts
8 aastat tagasi

Normaalset palka võiks maksta mitte lilli vedada.