Läänemaa saalijalgpalli meister on Palivere SK

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

palivere sk

Läänemaa saalijalgpalli meistriks tulnud Palivere SK. Fotol üleval vasakult paremale: Marek Tapper, Rivo Reinsalu, Sander Matto, Aleksandr Vassiljev, Kristjan Koppel ja Mark Kolosov. All vasakult paremale: esindaja Väino Munskind, Jasper Vimm, Keiro Nurme, Artur Matto ja Kristo Lepmets. Foto: erakogu

5. märtsil peeti Haapsalu Wiedemanni spordihoones Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistluste viimane etapp, kus Palivere SK kindlustas endale maakonna meistritiitli.

Palivere võitis neljast etapist koosnenud meistrivõistluste sarjas kolm etappi ja teenis kokku 23 punkti. Esimese etapi võitis Läänemaa JK.

Teisele kohale tuli Läänemaa JK esindus, kes teenis 21 punkti. Kolmandaks jäid Läänemaa JK noored, kes teenisid 14 punkti, edestades Lihulat 2 punktiga. Viiendaks tulid Haapsalu harrastajad 9 punktiga ning viimasele kohale mängis end Haapsalu Leegion 4 punktiga.

Meistrivõistluste suurim väravakütt oli Palivere SK-s mängiv Mark Kolosov 18 väravaga. Parimaks väravavahiks tunnistati Läänemaa JK väravavaht Hendrik Siht.

Palivere SK koosseisus mängisid Rasmus Munskid, Krisjtan Koppel, Sander Matto, Aleksander Vassiljev, Mark Kolosov, Kristo Lepmets, Sten Raadla, Artur Matto, Jasper Vimm, Rivo Reinsalu, Keiro Nurme ja Marek Tapper. Paliveret juhendas Väino Munskid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz