0

Heikki Sool võitis Eesti veteranide meistrivõistluste pronksi

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

sool

Heikki Sool (paremal) poodiumil. Foto: Margit Tamm

Heikki Sool võitis Tallinnas peetud veteranide lauatennise Eesti meistrivõistlustel pronksmedali.

M65+ klassis läks alagrupist teisena edasi finaalringi Heikki Sool, kus alistas Rain Roometi (Tartu) 3:2, veerandfinaalis samuti 3:2 Andres Uusjärve (Tallinn). Poolfinaalis tuli aga vastu võtta valus 1:3 kaotus hilisemalt võitjalt Valeri Orlovilt (Tallinn). Settide seisul 1-1 juhtis Sool kolmandas 10:8 ja neljandas 10:7, kuid kahjuks kaotas mõlemad. Pronksimängus alistas ta Leonid Butakovi (Narva) 3:0. Hõbemedali sai Enn Hallik (Pärnu).

Tallinnas peetud Eesti veteranide meistrivõistlustel osales 159 lauatennisisti, mis on läbi aegade rekord. Kõige osavõturohkemad olid meeste 40+ ja 65+ vastavalt 46 ja 27. M40+ esindas Läänemaad Hanila valla mees Jaanus Saviots. Alagrupimängud läbis ta edukalt ja jõudis finaalringi, kes esimeses mängus alistas üllatuslikult 3:0 Raido Tsäko. Järgmise mängu ta küll kaotas pärnakale Anres Kudisiimule, kuid jõudmine 16-ne hulka on hea tulemus. 

Pärnu-Jaagupis mängis edukalt Aaro Õismets, kes Pärnu karikasarjas tunnistas kuni finaalini vaid võite. Finaali vastane Aleksei Nikonorov (Maardu) sai Aarost seekord jagu 4:1. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz